Image

Auto verkopen

Wat heeft u nodig om snel, efficiënt en voor het hoogste tarief u auto te verkopen? Privé verkopen is een tijdrovend proces zonder garantie. De dealer geeft ook geen hoofdprijs. De meeste autohandelaren al helemaal niet. Waar kunt u terecht?

Simpel, LUXCARS.nl!

CONSIGNATIE

Luxcars.nl biedt de mogelijkheid om uw auto voor u te verkopen. Wij nemen daarbij al uw zorgen uit handen. Dat wilt u toch ook? Stop met een langdurige zoektocht naar het juiste bedrijf of de juiste koper. Haal het meeste uit de verkoop en kom naar Luxcars.nl. Hierbij maakt u direct gebruik van ons nationale en internationale bereik. Daarnaast heeft u geen gedoe aan de deur met de afwikkeling en/of latere problemen met de auto. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Ons pand volledig beveiligd en verzekerd zodat u met een gerust hart uw auto achter kunt laten. Ook hoeft u hierdoor geen wegenbelasting en verzekering kosten meer te betalen wat vaak erg veel geld scheelt.

Uw auto achterlaten is absoluut geen 'must’. U kunt er ook voor kiezen om in uw wagen te blijven rijden. Pas op het moment dat iemand reageert op uw auto dient de auto tijdelijk bij ons in de showroom te staan voor een bezichtiging. Wij voeren namens u de onderhandelingen, inruil en maken de auto rijklaar voor de verkoop. Wij maken professionele foto’s en zetten uw auto te koop op diverse internet sites en bij diverse verkoop kanalen.

Mocht u sneller van uw voertuig af willen en/of moeten kunnen wij u ook direct een bod doen. Wij streven er naar u ten alle tijden een reëel en passend bod te doen.

Meer weten? Kom gerust langs of neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

wilt u uw auto verkopen?

heeft u interesse in onze services, vul dan hieronder het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!