Import en Export

De meeste mensen weten dat voertuigen in het buitenland vaak goedkoper zijn dan in Nederland en dat deze voertuigen doorgaans full-options uitgevoerd zijn.

Het nadeel is wel dat het importeren voor veel mensen een ingewikkelde zaak is. Hierdoor wordt vaak ook alleen maar gekeken naar auto inkoopkanalen dicht bij huis met name bij onze buurlanden Duitsland, België, Frankrijk etc. Door de jaren heen hebben wij bij LUXCARS.nl al vele klanten geholpen met hun zoektocht naar en het importeren van diverse auto’s uit het buitenland. Dit zowel bij onze naaste buurlanden alsmede landen overzees zoals Dubai, Amerika, Sharjah, Canada en nog vele andere landen.

Wij hebben samen met onze partner www.goedkoopautosimporteren.nl het importeren van auto’s tot een eenvoud gemaakt en delen deze kennis daarom graag met u, dus neem direct contact op voor al u voordelen!

Wat nemen wij allemaal voor u uit handen?

● Hulp bij en/of de gehele aanschaf van het voertuig in het buitenland

● Transport naar dichtstbijzijnde loading porten

● Alle benodigde transit documenten, Export documenten, BL ( Bill of Lading) bij Air transport opdrachten, Airway bill etc.

● In Nederland de juiste inklaringproces douane, invoerrechten, BTW ( ART 23) en BPM afdrachten.

● Eventuele aanpassingen aan het voertuig ten behoeve van het RDW proces (geldende voor voertuigen afkomstig van non-EU landen)

Export
Overigens bieden wij zowel import als export mogelijkheden aan en dat van en naar alle bestemmingen ter wereld.

Contact

heeft u interesse in onze services, vul dan hieronder het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!