Welkom!

Welkom bij LUXCARS.nl! We waarderen het ten zeerste dat u onze website bezoekt. Als familiebedrijf onderscheiden we ons doordat onze focus verder reikt dan puur winstbejag, in tegenstelling tot sommige grotere spelers die voornamelijk gericht zijn op het behagen van aandeelhouders. Bij LUXCARS hechten we vooral waarde aan het creëren van meerwaarde en het opbouwen van langdurige loyaliteit.

Het samensmelten van ons familieleven met ons zakelijke bestaan heeft een bijzondere band met ons bedrijf gesmeed. Hierdoor zijn principes als trouw, gemoedelijkheid, behulpzaamheid en het creëren van een familiaire sfeer voor ons van onschatbare waarde en alomtegenwoordig.

LUXCARS heeft door de jaren heen een vooraanstaande reputatie verworven. Onze toewijding aan het bedrijf en weloverwogen beslissingen komen direct ten goede aan u als investeerder.

Bij LUXCARS koesteren we niet alleen onze passie voor luxe auto’s, maar hechten we ook enorm veel waarde aan het bouwen van duurzame relaties. Of u nu een investeerder, klant of medewerker bent, u wordt beschouwd als een gewaardeerd lid van onze uitgebreide LUXCARS-familie. Samen streven we naar succes, gedreven door integriteit, kwaliteit en wederzijds respect.

We danken u hartelijk voor het vertrouwen in LUXCARS. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een veelbelovende toekomst!

Image

Auto als investering wel of niet doen?

Geld sparen kost tegenwoordig gewoon geld of levert bijna niets op. Hoe vaak hoor je dit niet voorbij komen. Banken geven vandaag de dag een nihil rente percentage op uw spaargeld in enkele gevallen kost het zelfs geld. Waar gaat het toch naar toe. Steeds meer mensen bekijken, terecht, hun opties op het gebied van beleggen.

Wij begrijpen dat het gros van de mensen met het aloude idee loopt dat het investeren in automobielen een slechte investering is. Maar is dit ook zo?

Wij van LuxCars.nl vinden dat absoluut niet en bewijzen dat met een behoorlijk winstgevende car-invest concept waarbij wij u de mogelijkheid bieden hoge rendementen te ontvangen voor het investeren in ‘exclusieve’, jong en gebruikte auto’s tevens zijn jong- en oldtimers geen onbekend gebied voor ons.

De investering kans die LUXCARS u aanbiedt lopen uiteen tussen de 5.000 euro en 100.000+ euro. Daarnaast helpt u ook de ambities van ons team waar te maken en dat is voor u een mooi rendement creëren over uw investering. Een win -win situatie.

Wij zijn echte liefhebbers en zien auto’s niet alleen als een vervoersmiddel die je van A naar B brengt maar als een slimme investering.

De voordelen:

● Vanaf een relatief klein bedrag investeren mogelijk, vanaf 5.000 euro

● Veel hogere en gegarandeerde rendement dan spaarrekening, 4% tot 10%

● 4 verschillende pakketten en verschillende rendementen mogelijk

Pakket 1 : 4% tot 5% ( vanaf 5.000)

Pakket 2: 6% tot 7% (vanaf 25.000)

Pakket 3: 8% tot 9% (vanaf 50.000 euro)

Pakket 4 : 10% ( vanaf 100.000 euro)

● Maandelijkse of jaarlijkse rente uitbetalingen naar keuze

● Snel en makkelijk investeren

● Flexibele looptijden

● Winstgevend concept

Paketten:

Pakket 1

Rendement
4% tot 5%

Minimale inleg vanaf
10.000

Minimale looptijd
2 Jaar 4% (Bij de keuze van een 4 jarige samenwerking is het 5%)

Maximale looptijd
Bespreekbaar

Maandelijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

Jaarlijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

Pakket 2

Rendement
6% tot 7%

Minimale inleg vanaf
25.000

Minimale looptijd
2 Jaar 6% (Bij de keuze van een 4 jarige samenwerking is het 7%)

Maximale looptijd
Bespreekbaar

Maandelijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

Jaarlijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

Pakket 3

Rendement
8% tot 9%

Minimale inleg vanaf
50.000

Minimale looptijd
2 Jaar 8% (Bij de keuze van een 4 jarige samenwerking is het 9%)

Maximale looptijd
Bespreekbaar

Maandelijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

Jaarlijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

Pakket 4

Rendement
10%

Minimale inleg vanaf
100.000

Minimale looptijd
2 Jaar

Maximale looptijd
Bespreekbaar

Maandelijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

Jaarlijkse Rente Uitbetaling
Mogelijk

REKEN VOORBEELD UIT DE PRAKTIJK:

Dhr. Oonk had zijn woning met flinke overwaarde verkocht en heeft 100.000 Euro hiervan geïnvesteerd in het car-invest concept van LuxCars.nl. Na een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor koos Dhr. Oonk voor het 4de pakket met een 4 jaar rendement betaling. Wat inhoudt dat dhr. Oonk een vast rendement kiest van 10 % per jaar met in dit geval een overeengekomen duur van 48 maanden

Rendement jaar 1: 10.000 Euro

Rendement jaar 2: 11.000 Euro

Rendement jaar 3: 12.100 Euro

Rendement jaar 4: 13.310 Euro

Totaal uitbetaalde bedragen in 48 maanden: 100.000 Euro (inleg) + 46.410 Euro (rendement) = 146.420 Euro!!

Heeft u voor uzelf duidelijk wat uw budget is om te investeren? Of wilt u vrijblijvend alle mogelijkheden en pakketten bespreken neem dan gerust contact met ons op of kom gerust langs. Wij maken graag tijd voor u koffie staat klaar Tot snel!

VRAAG EN ANTWOORD

Wist u overigens dat veel beleggers in het verleden wel eens gebruik hebben gemaakt van onze diensten of een auto bij ons heeft aangeschaft en zo met ons in aanraking zijn gekomen om te beleggen?

Contact

heeft u interesse in onze services, vul dan hieronder het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


Keuze pakket
Pakket 1Pakket 2Pakket 3Pakket 4